Het bedrijf

Over Jan de Ruiters olie- & gashandel
Ons familiebedrijf heeft zich sinds de oprichting in 1951 gespecialiseerd in brandstoffen, smeermiddelen en gassen. Wij geven u graag een gedegen advies over onze producten. Daarbij kunt u rekenen op een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding.

Transport

M.i.v. 1 juni 2013 verzorgt Oliecentrale Nederland B.V. het transport van Diesel, Gasolie (alleen voor beroepsvaart!), Smeermiddelen, Petroleum en Adblue. Zij zijn Shell-leverancier

Tankstation
Op ons pompstation aan het Mariahof kunt u autodiesel en Adblue tanken. Wij bedienen u met plezier aan de pomp. Ook kunt u hier terecht voor petroleum. Dit wordt onder andere veel gebruikt voor aanvullende verwarming in de winter.
Als enige in Leeuwarden kunnen wij op ons tankstation diverse merken gasflessen (bij)vullen. Daarnaast bevindt zich hier een depot van Praxair Industriële gassen.

Shop
In onze tankshop vindt u naast Shell smeermiddelen ook diverse auto- en gasbenodigdheden, zoals koelvloeistof, antivries, gasslangen en regelaars. Daarnaast verkopen wij rookwaren, snoep, frisdrank en koffie
Wij staan graag voor u klaar!

Sluiting

Wegens milieuwetgeving sluit Jan de Ruiters olie- en gashandel haar deuren
30-06-2017
Wij zijn per 1 juli 2017 gesloten!
06-03-2017
Sluiting per 1 Juli 2017
01-01-2017
Wijziging Openingstijden